Munio LMS introduserer: Film og eksterne lenker

Munio LMS introduserer muligheten til å distribuere film og eksterne lenker. Du kan nå bygge læringspakker som inneholder video fra YouTube, Vimeo, Facebook m. fl, samt lenker til eksterne (og lærerike) nettsteder. Alt spores i Munio LMS. Alt kan kombineres med enhver annen type læring.

Strømming

For å holde ting enkelt og stabilt, kan det være lurt å laste opp egne filmer til noen som er flinke på å håndtere slikt. Munio LMS støtter YouTube, Vimeo, Facebook, Streamable og mange fler…

Egne filmer

Vil du ha kontroll på eget innhold og ha det hos deg selv? Ikke noe problem! Munio LMS støtter MP4 fra en hvilken som helst kilde.

Sporing

Det er lite læring i det å hoppe fram til slutten av en film. Munio LMS sporer alt hva brukeren gjør inne i filmen. Du blir ikke godkjent uten å ha sett igjennom alt! En annen fordel med sporingen, er at brukeren kan hoppe fram og tilbake og med et enkelt klikk gå til de delene som ikke er spilt igjennom.

Eksterne lenker

Det finnes en mengde lærerike nettsteder der ute. Hva med å planlegge og tilrettelegge for at dine brukere besøker disse? Munio LMS sporer selvsagt…