Påmeldinger

Som administrator trenger du en mulighet til å invitere brukere dine. Munio inneholder både en «push»-del hvor du aktivt kan invitere og en «pull»-del hvor brukere kan melde seg på selv.

Massepåmeldinger

Denne type påmeldinger bruker du typisk når du har mange kurs som skal til mange personer, eller når du vil ha inn nye brukere i systemet ditt.

Legg til kurs fra listen din, send den til de du vil skal lære noe, og de får en invitasjon med direktelink til læringsplattform og innhold.

Superenkelt!

Selvpåmelding

Noen ganger vet brukerne selv hva de skal eller ønsker å gjøre. Du skrur på muligheten for selvpåmelding under den enkelte kurspakke, så vil de automatisk være tilgjengelig for dine folk. Du kan velge å gjøre selvpåmelding tilgjengelig for ansatte, innleide, besøkende eller en kombinasjon.

Enkeltpåmelding

Velg brukere fra en liste, og meld dem på med et tastetrykk. Du kan søke og filtrere før du velger, slik at dette bli enkelt.

Det er også mulig å legge mange kurs på en enkelt bruker dersom du ønsker.

Automatiske påmeldinger

Ved å bruke rolleverktøyet, kan du automatisere det hele. Legg brukerne dine opp på roller og legg kurs til disse. Alle vil få de riktige kursene på kontoen sin. Dette spiller sammen med varslinger, så alle får vite når nye kompetanser legges til rollene.