Nasta AS

Nytt medlem i Munio-familien

Nasta AS er en av Norges ledende leverandører av anleggsmaskiner og –utstyr
– Selskapet startet opp i 1929
– Rundt 140 ansatte
– Omsetningen i 2015 var 830 millioner

NASTA AS har valgt Munio AS som sin leverandør av digitalt læringssystem (LMS) og e-kurs. Tidligere løste NASTA sine kompetansebehov med tradisjonelle klasseromskurs.

«Tilgjengeligheten til riktig kompetanse er viktig for oss. Nå kan vi ta kurs når som helst, uansett hvor vi er samt at all dokumentasjon er samlet på en plass. Dette gir oss god og nødvendig oversikt,» sier Monica Gjersund, HR konsulent hos NASTA.

«Tilbakemeldingene fra våre ansatte er veldig gode, fortsetter Gjersund; E-læringen dekker mange av våre viktige fag og tilbakemeldingene har vært veldig gode. Dagens marked krever mer kostnadseffektiv og bedre sikkerhetsopplæring. E-læring vil være en stor del av fremtidig opplæring både for å øke kvaliteten og redusere kostnaden, avslutter Gjersund».

«Å ha god tilbakemelding fra NASTA som en av de ledende maskinleverandørene, er høyt verdsatt. Vi vil fortsette arbeidet med å utvikle bedre og mer kostnadseffektive læringssystemer og e-læringskurs for bransjen», sier Jan Erik Mostad, Salgs- og markedssjef i Munio AS.