REACH-opplæring om diisocyanater!

Innen 24. august må alle som bruker diisocyanater og diisocyanat-holdige blandinger ha gjennomført opplæring i sikker bruk, og forholde seg til nye krav fra EU og arbeidstilsynet.

se demo og KJØP KURSET HER

Opplæringen består av to kurs, nivå 1 og nivå 2:

Innhold
Nivå 1: Generell opplæring om diisocyanater for alle industrielle og yrkesmessige bruksområder. Opplæringen dekker blant annet kjemien til diisocyanater, risiko og eksponering, vernetiltak, sikker bruk og avfallshåndtering.

Nivå 2: Opplæring på mellomnivå for brukere som håndterer diisocyanater under påføring med kost og rulle. Det kommer snart moduler for spraying i ventilert kabin og påføring ved dypping og helling. Opplæringen dekker farer, risiko, verneutstyr, sikker bruk, rengjøring, avfall, førstehjelp, søl, og atferdsbasert sikkerhet.

Nivå 3: Videregående opplæring er ikke dekket i våre kurs.

Pris
Enkeltlisens: 890 kr (medlemspris: 790 kr)
Ubegrenset lisens: 65 900 kr (medlemspris: 59 300 kr) per år

Kursinformasjon

Språk: Engelsk og norsk

Varighet:
Nivå 1: 1 t 15 min
Nivå 2: Ca. 30 min

Format: E-læring og webinar

Når du tar nettkurset får du mulighet til å melde deg på et webinar hvor du kan stille spørsmål i etterkant av kurset. Webinarene holdes på følgende datoer, både på engelsk fra kl. 11-12, og på norsk fra kl 13-14:

•  27. september
•  5. oktober
• 19. oktober
•  2. november
•  16. november

Spørsmål om dette kurset? Ta kontakt!

(Valgfritt)

OM MUNIO

Vi vet at læring må være engasjerende, enkel og relevant. Våre løsninger gir deg akkurat det du trenger, når du trenger det og uten at du må betale skjorta.

Vi elsker å lage systemer til deg som er ansvarlig for risikoområder. Og med tiden har vi faktisk blitt skikkelig gode på det også.

Vi har laget sikkerhetsopplæring og hjulpet portvakter. Vi har grått med HR-sjefen og sett panikken i øynene til budsjettansvarlig. Vi har kjent på frustrasjonen til smelteverks-arbeideren og følt bekymringen til direktøren. Vi lager gode systemer fordi vi vet hvordan du har det, og fordi vi hater unødvendig styr. Fyll ut skjemaet ovenfor så tar vi kontakt enten du vil benytte deg av dette tilbudet eller har behov for større opplæring eller klareringssystemer.